CTO till Sveriges torraste bolag (Tillsatt)

Kontakta oss - Airwatergreen-AB

ROLLEN ÄR TILLSATT

Om rollen 

Du kommer att få vara med och sätta en ny standard för avfuktning i världen där vi hjälper våra kunder till ett bättre inneklimat och sänker deras energiförbrukning. Med ett fokus på hållbarhet och långsiktig lönsamhet. 

Som CTO kommer du att ansvara för utvecklingen av våra nya produkter samt vidareutveckling av våra befintliga. Alla baserade på patenterad och unik teknologi som innebär ett skifte i denna marknad. Du kommer att vara medlem i företagets ledningsgrupp och ansvara för hela utvecklingsprocessen i nära samarbete med övriga medarbetare, partners, leverantörer och i direkt kontakt med våra kunder. 

Efter introduktion på huvudkontoret i Uppsala tror vi att du är självgående, kan uppvisa ett stort driv och hämta motivation från att vi tillsammans kan förändra vardagen för våra kunder genom våra produkter. 

Om bolaget 

Airwatergreen AB är ett svenskt luftbehandlingsbolag som erbjuder energieffektiv avfuktning i alla klimat. Vi utvecklar och tillverkar produkter som avlägsnar fukt och lukt på ett effektivt sätt vilket förlänger livslängden på byggnader, varor och utrustning, samt skapar en hälsosammare arbetsplatsmiljö att vistas i. Vi har idag nära 600 installationer i 8 länder. 

Produkterna bygger på våra patenterade teknologier som ger en rad unika fördelar. Fördelar som halverad energiförbrukning, enkelhet att installera och samma effektivitet vid alla temperaturer. Vi har nu startat arbetet med att ta fram nästa generation av produkter som kommer att ytterligare bredda och stärka vårt erbjudande. 

Vi har kontor i Uppsala och Malmö samt partners i ett antal Europeiska länder. 

Din kompetens och profil 

Du har en bakgrund inom att leda utveckling och framtagning av tekniska produkter som består av både hårdvara och mjukvara. Har du dessutom arbetat med liknande produkter eller hos någon av de större teknikkonsulterna, så har du en riktigt stark bakgrund. Ett befintligt nätverk inom exempelvis VA-branschen eller ventilationsbranschen är en tillgång. 

Dina framtida kollegor är alla målmedvetna och ambitiösa så att du är energisk och motiverad ser vi som självklart. 

Vi sätter stort fokus på hur du är som person och vad du vill uppnå med oss då vi jobbar tillsammans mot tuffa mål. Du bör ha en förmåga att övertyga och en vana av att kunna förklara komplexa saker på ett lättförståeligt sätt. En akademisk examen inom relevant teknikområde behövs kombinerat med en vilja att kavla upp ärmarna och få jobbet gjort. 

Några ytterligare krav: 

  • Erfarenhet och kunskap av Teknisk utveckling – produktframtagning 
  • Vana att arbeta med Strategi – Marknadskrav – Utveckling 
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift 

Ansökan 

Jobbet blir ditt så fort som möjligt och intervjuer sker löpande på vårt Uppsalakontor. Du söker tjänsten via denna annons och glöm inte att bifoga CV samt en personlig presentation om vem du är och varför du är lämpad för rollen. 

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Bo Tiderman vår VD via e-mail bo@airwatergreen.com. 

Hoppas vi ses!